Hoe gaat het met u? GGD Flevoland wil het graag weten

GGD Flevoland voert sinds begin deze maand de Gezondheidsmeter 2020 uit onder inwoners van Flevoland. Ruim 7.300 Almeerders hebben de vragenlijst ontvangen. 700 daarvan hebben het onderzoek ingevuld. Dat aantal willen we graag omhoog krijgen.

Dinsdag 29 september valt de herinnering om mee te doen aan dit onderzoek in de bus. Het betreft hier een groep van 20.000 Flevolanders die willekeurig zijn uitgekozen.

Het invullen van de GGD Gezondheidsmeter is belangrijk, want zo krijgt de GGD een goed beeld van de gezondheid en leefgewoonten van de Flevolanders van 18 jaar en ouder. Alle GGD’en in Nederland, het RIVM en het CBS voeren dit onderzoek uit en zo krijgen we een goed beeld hoe het gaat met Nederland.

Met de uitkomsten adviseert de GGD de zes gemeenten in Flevoland op het gebied van gezondheid. Eens in de vier jaar wordt dit onderzoek uitgevoerd.

Kijk voor meer informatie op www.ggdflevoland.nl/gezondheidsmeter-2020  

Geschreven door