Snelheidscontrole Hogering!

Afgelopen vrijdag heeft de politie uitgebreide snelheidscontroles gehouden op de Hogering. Dit naar aanleiding van aanhoudende klachten over hardrijders. De snelheid werd gemeten ter hoogte van de wegwerkzaamheden bij de afgesloten kruising Hogering / Hollandsedreef.

Door de werkzaamheden, de versmalde en afgesloten rijstroken is de maximale snelheid daar teruggebracht naar 50 km/u. Tijdens de controle bleken twee bestuurders gelijk hun rijbewijs in te moeten leveren omdat zij na correctie meer dan 50 km/u te hard reden. Tien andere bestuurders kregen een proces-verbaal omdat zij gecorrigeerd meer dan 30 km/u te hard reden. Alle twaalf de bestuurder krijgen later bericht van de officier van justitie betreffende de sanctie die zij opgelegd krijgen.

Geschreven door