ALMEERS KLUSBEDRIJF HULPJE.COM BESTAAT 10 JAAR

Maar liefst 10 kaarsjes mochten er deze week uitgeblazen worden door Ricardo van Wijngaarden, eigenaar van het Almeerse klusbedrijf Hulpje.com. Het allround klusbedrijf bestond afgelopen maandag op de kop af 10 jaar en dat was de reden voor een mooie taart.

Ricardo over 10 jaar Hulpje.com: “Een kleine 10 jaar geleden stond er een artikel in de Almere Vandaag dat ik Hulpje.com had opgestart. Ik heb dit bericht weer op de frontpage van mijn website gezet ter viering van mijn jubileum. Er is in de tussentijd niet veel veranderd, alleen een boodschap doen voor iemand zit er niet (meer) in”, zegt Ricardo lachend en wijzend op het krantenartikel van 10 jaar geleden.

De slogan ‘Hulpje.com is de hulp voor al uw klusjes’ geeft al aan dat Ricardo een echte allrounder is en z’n hand voor geen enkele klus omdraait: “Ik ben een echte allrounder, van echt timmerwerk tot het plaatsen van een dakraam, van het plaatsen van een keuken tot schilderwerk, van onderhoud aan panden tot renovaties. Ik kan bijna alles en als ik iets niet kan, dan heb ik allerlei specialisten achter de hand.”

Hulpje.com heeft de afgelopen 10 jaar een vast klantenbestand opgebouwd in zowel de particuliere als de zakelijke markt, en het klantenbestand groeit nog steeds. Op dit moment zit de agenda dusdanig vol dat er pas in media april/mei van volgend jaar weer ruimte is voor klussen. “Gelukkig willen mijn klanten zo lang wachten op mijn vakmanschap” zegt de klusser trots.

Meer informatie over hulpje.com treft u aan via:

www.hulpje.com

www.facebook.com/Hulpjecom

www.instagram.com/hulpje.com_almere

Geschreven door