American pancakes voor onze strijders

De aankomende periode wordt weer een onzekere fase met wat er allemaal op ons af komt rondom Covid19. FINISH YOUR BREAKFAST haar kracht is om niet bij de pakken neer te gaan zitten, maar te doen waar we voor staan namelijk: mensen supporten die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Samen krijgen wij corona onder controle en het is zaak elkaar te helpen waar dat mogelijk is. 

FINISH YOUR BREAKFAST zal zorgen voor een lichtpuntje door de medewerkers van de GGD, die dag en nacht testen afnemen, aankomend weekend (vrijdag t/m zondag) te trakteren op lunchpakketten bij de test straat. Deze lunchpakketten zijn gemaakt en worden bezorgd door de jongeren die het opleidingsprogramma volgen in FYB. 

FINISH YOUR BREAKFAST zal zorgen voor een lichtpuntje door de medewerkers van de GGD, die dag en nacht testen afnemen, aankomend weekend (vrijdag t/m zondag) te trakteren op lunchpakketten bij de test straat. Deze lunchpakketten zijn gemaakt en worden bezorgd door de jongeren die het opleidingsprogramma volgen in FYB. 

Het lunchpakket bestaat uit stacks met pancakes, fruit en een vers sapje. 
Door deze positieve vibes en uiteraard ook de nodige voedzame energie hoopt FYB wat terug te kunnen doen voor het GGD personeel, zodat zij de extra meters kunnen maken.

Samenwerken is samen sterk staan in deze periode, die we hopelijk zeer snel achter ons kunnen laten. 

Reactie Marianne Dooper (coördinator testpunt GGD Almere): 
“Wij zijn enorm dankbaar met dit initiatief. Het personeel dat zich dag en nacht inzet bestaat o.a. uit studenten en vrijwilligers die hun baan kwijt zijn geraakt door Covid19. Dit zal hun dag zeker een stukje verlichten.” 

Dit initiatief wordt mede mogelijk gemaakt door Het Oranje Fonds. 

 

Geschreven door