Drie aanhoudingen na inbraak bij bouwplaats

Drie mannen zijn vrijdagavond rond 21.00 uur aangehouden nadat ze hadden ingebroken bij een bouwopstelling langs de Trekweg tussen Almere en Lelystad. Dat meldt de politie. Bij de bouwplaats naast de Vaartplas stonden graafmachines en apparatuur.

Het gaat om een 32-jarige man waarvan de woonplaats niet bekend is, en twee mannen van 46 en 52 jaar oud bij Bodegraven. Het drietal was gezien op een bewakingscamera. Nadat door het bouwbedrijf melding was gemaakt bij de politie, werd een politiehelikopter ingezet die toevallig in de buurt was.

Bij het zien van de helikopter vluchtten de mannen te voet. Even later werden ze aangehouden door meerdere agenten. Een auto die vermoedelijk van hun was, is doorzocht. De verdachten zitten vast zo vermeld Omroep Flevoland

Geschreven door