IJssalon Mariola terug in het centrum van Almere

IJssalon Mariola is al 35 jaar een begrip in Almere,. Wie kent hen niet. De IJssalon is gevestigd in het winkel centrum van Almere Haven.. Ongeveer 17 jaar geleden hadden ze ook een filiaal op het stadhuisplein. Op de locatie waar nu het winkelcentrum (nieuwbouw) hebben drie tijdelijke winkels gestaan. In een daarvan was dus de IJssalon gevestigd samen met de wereldwinkel en een vlaaien speciaalzaak..

Sinds begin juli zijn ze dus weer terug op het Stadhuisplein in het centrum van Almere. Zo kan er ook daar genoten worden van het lekkerste ijs! De vestiging in de stad verkoopt 24 soorten smaken ijs. Voor iedere ijssoort wordt gebruik gemaakt van een apart receptuur waarmee de pure smaak van iedere soort ijs echt naar voren komt.

De vestiging van ijssalon Mariola is geopend aan het Stadhuisplein 29 en is elke dag geopend.

Geschreven door