Intertoys terug in Almere Centrum

Almeerse kinderen zullen blij zijn met dit nieuws: Vanaf 24 oktober is Intertoys weer terug op hun oude plek aan het Forum in Almere Centrum. Jonge klanten en hun ouders kunnen zich hier weer als vanouds vergapen aan een eindeloze hoeveel speelgoed en spellen van bekende en minder bekende merken voor scherpe prijzen.

Heel veel speelgoed

De winkel in Almere Centrum wordt opnieuw een walhalla voor liefhebbers van merken als LEGO, Playmobil, Hasbro en Mattel. In het assortiment is er een grote hoeveelheid speelgoed van deze bekende namen te vinden. Daarnaast vind je bij Intertoys ook speelgoed van eigen merk dat exclusief bij hen verkrijgbaar is. Liefhebbers van spelletjes, uit een doos of op de computer, zijn hier ook aan het goede adres. Intertoys verkoopt games en consoles van Nintendo en Playstation en heeft ook een groot aanbod aan klassieke bordspellen op de planken liggen. Alle producten zijn ook online te bestellen of te reserveren om op te halen in de winkel.

Vanwege de pandemie wordt er geen groot openingsfeest gehouden, maar Intertoys viert de terugkomst naar Almere Centrum met verschillende leuke aanbiedingen in de winkel.

Intertoys opent op 24 oktober aan Forum 9 in Almere Centrum. De winkel zit in het oude pand en heeft een oppervlakte van ruim 450m2. Eigenaar is Unibail-Rodamco-Westfield.

Geschreven door