Leven met autisme | Het nieuwe boek van Linda Klitsie

Voor veel mensen zullen de verhalen in dit boek een echte eye-opener zijn. Terwijl het bij andere mensen herkenning op zal roepen. Niet iedereen staat er bij stil dat alledaagse situaties voor sommige mensen torenhoge obstakels kunnen opwerpen. Je leest hoe de schrijfster kracht en liefde uitstraalt in haar verhalen en gedichten.

Door de wisselwerking tussen anekdotes uit het verleden en het heden blijkt hoe ze de steun en toeverlaat is voor haar kinderen. Dit boek geeft de lezer dan ook een belangrijke les mee: iedereen is anders en dat moeten we omarmen, niet afstraffen!

Over de auteur Linda Klitsie (46) schrijft al jarenlang over hoe ze denkt en wat ze doet. Ze heeft via een hobbelige weg geleerd te leven met haar autisme. Ze is docente Nederlands, ze is getrouwd en heeft twee kinderen. Toen ze zes jaar geleden de ziekte van Cushing kreeg, begon ze met schrijven. Leven met Autisme en Cushing, maar ook met haar kinderen als spiegels, zorgde voor inzicht en liefde voor zichzelf. Dit is de eerste keer dat er een boek van haar verschijnt. Boekgegevens Titel: Mijn manier van doen

Leven met autisme Auteur: Linda Klitsie  
Verschijningsdatum:  09-10-2020
Aantal pagina’s:   224
ISBN:  9789464036305
Geïllustreerd:  nee
Verkoopprijs:  € 20,99
Uitvoering Paperback
* inclusief kosteloze verzending in Nederland en België

Geschreven door