Online cursus ‘Herkennen en voorkomen van grensoverschrijdend gedrag’

Op dinsdag 24 november geeft NOC*NSF online van 19:00 uur tot 21:00 uur een verdiepende scholing over herkennen en voorkomen van grensoverschrijdend gedrag in de sport. Onder grensoverschrijdend gedrag valt pesten, seksuele intimidatie, beledigen en lichamelijke of verbale agressie.

De scholing is bedoeld voor trainers en instructeurs die zelfstandig training geven. Tijdens de scholing leert u hoe u de sociale veiligheid vergroot, zaken bespreekbaar maakt en hoe u mensen aanspreekt op hun gedrag. Daarnaast leert u vroeg signalen te herkennen en wordt u bewust van uw eigen invloed. 

Inschrijven kan via de volgende link: inschrijfformulier
Na inschrijving ontvangt u een bevestiging met daarin een link naar de voorbereidende online module. De zoomlink van de online scholing ontvangt u uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de scholing.

Geschreven door