UPDATE Dodelijk steekincident Almere: vijf verdachten aangehouden

Vijfde verdachte aangehouden in het onderzoek naar het steekincident in de nacht van 14 op 15 augustus op de Breskensweg in Almere. Bij dit steekincident kwam een 26-jarige man om het leven. Eerder werden al vier verdachten aangehouden.

Op maandag 26 oktober 2020 is er een vijfde verdachte  aangehouden in het onderzoek naar het steekincident augustus  op de Breskensweg in Almere.
Bij dit steekincident kwam een 26-jarige man om het leven. Eerder werden al vier verdachten aangehouden. Drie vlak na het incident en een vierde verdachte werd op 24 september aangehouden

Het onderzoek naar het steekincident is nog in volle gang. De recherche vraagt getuigen zich nog te melden.
Heeft u iets gezien of gehoord en dit nog niet met de recherche gedeeld? Doe dit dan alsnog. Dit kan het onderzoek helpen.

—————————————————————————————————————————————————————-

Eerdere berichtgeving 17-08-2020

In een pand op de Breskensweg was een besloten feest. Op het parkeerterrein ontstond een vechtpartij. Tussen 2 uur en 2.15 uur is een 26-jarige man uit Almere gestoken. Omstanders hebben de man nog geprobeerd te reanimeren, maar hij is niet lang na het incident overleden.

Korte tijd later hield de politie drie verdachten van 24, 27 en 17 jaar uit Almere aan. Zij worden dinsdag 18 augustus voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Heeft u informatie?
Heeft u camerabeelden waar bijvoorbeeld mogelijk iets op te zien is? Of bent u getuige geweest van het incident of heeft u andere bruikbare informatie? Neem dan contact met ons op via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000 of meld via meldmisdaadanoniem.nl. Beelden uploaden via onderstaand tipformulier kan ook.

Geschreven door