Veel nieuwkomers in de Passages in Almere Centrum

De afgelopen maanden ging alle aandacht uit naar de pandemie en de economische gevolgen hiervan. Desondanks starten ook nu nog steeds ondernemers met hun avontuur. Ook in de Passages zijn meerdere nieuwe zaken geopend die nog niet allemaal de aandacht hebben gekregen die ze verdienen. Zo openden er een bijzondere interieurzaak, een beautysalon waarvoor mensen graag een paar uur omrijden, een vechtsportspeciaalzaak en twee nieuwe restaurants. Ze laten zien dat het met de ondernemingsgeest in Almere Centrum nog steeds wel goed zit.

I’m Rosy

In mei opende aan de Zadelmakerstraat 19 de nieuwe beautysalon van I’m Rosy. Hier kunnen klanten terecht voor wimperextensions, definitief ontharen en verschillende lichaamscontourbehandelingen. Voor de wimperextensions maakt I’m Rosy gebruik van hun eigen merk I’m Rosy Lashes, waarmee ook cursussen worden gegeven. Voor definitief ontharen heeft I’m Rosy geïnvesteerd in een Soprano Ice Laser waarvan er maar een paar in Nederland te vinden zijn. Deze is bovendien ook geschikt voor de donkere huid. Hierom, maar ook vanwege de ruime vakkennis en ervaring van eigenaresse Nadista Moll en haar team, kan I’m Rosy rekenen op een trouwe schare klanten. “Onze klanten komen van ver over de Almeerse stadsgrenzen, zelfs vanuit Eindhoven, naar ons toe voor een behandeling. Wie ons nog niet kent is welkom snel een keer te komen kijken!”, aldus Nadista.

Afzia Interieur

Wie op zoek is naar bijzondere nieuwe meubels en accessoires of wie zijn eigen meubels een tweede leven wil gunnen is bij Afzia aan het juiste adres. Klanten hebben namelijk niet alleen keuze uit het uitgebreide assortiment van Afzia, maar kunnen er ook hun meubels vakkundig laten bekleden. Daarvoor kunnen ze kiezen uit verschillende prachtige stoffen en leersoorten. Wat begon als een zaak aan huis, groeide al snel uit tot een echte winkel waarvan eind augustus de deuren open gingen.  Afzia Interieur zit aan de Bottelaarpassage 18.

Fightstore036

In het pand van de Personal Training Group aan de Bottelaarpassage 67, is er een bijzonder winkelconcept bijgekomen. Vechtsportspeciaalzaak Fightstore036 verkoopt hier een uitgebreid assortiment aan vechtsportartikelen, fitnessmateriaal en outfits voor diverse vechtsporten met de nadruk op kickboksen. Daarnaast worden er ook supplementen en voeding verkocht die bijdragen aan bijvoorbeeld spieronderhoud en uithoudingsvermogen. Ondernemer Jessica Melachris van Fightstore036: “Vechtsporters of mensen die benieuwd zijn of een vechtsport als kickboksen iets voor hen is zijn ook welkom voor advies. We zijn 7 dagen per week geopend”.

Eethuis Peris

Voor een Turkse pizza naar authentiek Turks familierecept ben je bij Eethuis Peris aan het juiste adres. In het nieuwe restaurant aan de Zadelmakerstraat 51 staan daarnaast ook heerlijke broodjes, dönergerechten, Italiaanse pizza’s en verschillende fritesvariaties op het menu. De gerechten kunnen er ter plekke worden gegeten of worden afgehaald en bezorgd.

Hayai Sushi

Bij dit nieuwe sushirestaurant aan de Zadelmakerstraat 53 staan de meest uiteenlopende sushigerechten op het menu. Daarnaast biedt Hayai ook verschillende variaties van de populaire pokébowls die een stevige opmars in Nederland hebben gemaakt. Alle gerechten zijn vers en worden ter plekke bereid. 

Geschreven door