WALIBI HOLLAND STOPT VERVROEGD MET HALLOWEEN FRIGHT NIGHTS

Biddinghuizen, 11 oktober 2020 – Walibi Holland heeft in goed overleg met Gemeente Dronten besloten om vervroegd te stoppen met Halloween Fright Nights. De situatie rondom het toenemende aantal besmettingen in Nederland is dusdanig verslechterd dat het niet verstandig is om Halloween Fright Nights voort te zetten. Het attractiepark blijft wel open maar de Halloween activiteiten worden per direct stopgezet.

Zaterdag werden nog verschillende extra maatregelen doorgevoerd maar het slechte weer zorgde evengoed voor drukte op verschillende locaties. In de praktijk blijkt dat gasten moeilijk afstand kunnen bewaren tot elkaar. Walibi Holland hanteert veiligheid als belangrijkste prioriteit, om die reden is er besloten om vervroegd te stoppen met Halloween Fright Nights.

Zo hoopt het attractiepark bij te dragen aan het afnemen van het aantal besmettingen in Nederland. “Nog niet eerder heb ik een zo’n spijtig besluit moeten nemen, maar ik ben er zeker van dat het de juiste beslissing is gezien de situatie op dit moment om ons heen” aldus Directrice Mascha van Till.

De Halloween-beleving van het attractiepark was reeds conform de coronarichtlijnen opgezet. Ook tijdens Halloween Fright Nights hanteerde het park bijvoorbeeld een maximum capaciteit per datum van het aantal toegestane gasten.

iedereen die al een ticket voor Halloween Fright Nights en Halloween Spooky Days heeft gekocht krijgt van Walibi Holland uiterlijk in november bericht over de compensatieregeling. Met je Halloween ticket kan je nog wel het park bezoeken, maar er zijn geen Halloween activiteiten. Halloween Fright Nights zou volgens planning tot en met 1 november plaatsvinden, maar het park zal nu openblijven tot en met 25 oktober. Daarna sluit het park gedurende de winter.

Geschreven door