Aandacht voor Almeerse amateurvoetballers… deze keer: Milan Looyer.

Draaide zaterdag tweedeklasser FC Almere vorig seizoen nog goed mee in hun klasse, dit seizoen wil het nog niet lukken om een mooie plaats op de ranglijst te bezetten. De ploeg van Charles Loots zag wat spelers vertrekken maar dat werd opgevuld door diverse talentvolle spelers. Een daarvan is Milan Looyer,die al snel de draad goed oppakte en zich goed manifesteert in de selectie van Loots.

De trainer is blij met deze Multi- functionele speler in zijn team, Loots: ”Milan is een snel handelende speler zowel verdedigend als aanvallend. Verder kan ik hem op diverse posities gebruiken hij heeft een positieve instelling en past goed in de groep dus gewoon een uitstekende speler en ben dan ook blij met deze waardevolle speler”.

Jochie

De 25 jaar jarige Milan Looyer  begon bij fC Omniworld als jochie van 6 en startte in de F5, na een paar weken mocht hij aansluiten bij de F1 en bleef het jaar daarna ook in dat team spelen. Verder heeft hij tot zijn 16e jaar gevoetbald bij fC Omniworld dat later Almere City ging heten. Later speelde hij ook nog bij Zeeburgia in de B1  en heeft daar heel veel ervaring opgedaan. Er werden leuke resultaten behaald en genoot hij van het spelletje. Daarna ging hij naar De Meteoor waar hij het ook naar zijn zin had maar Almere stond bij hem toch hoog in het vaandel  en ging hij later dan ook naar deze club naar waar hij nu speelt.

Blij met overstap

 Looyer: “ Ik heb het heerlijk naar m’n zin in Almere. In het begin was het even wennen  maar langzamerhand begon ik  alle jongens beter te leren kennen en ben ik blij dat ik deze overstap heb gemaakt en ik hoop dat ik hier nog vele jaren hier mag spelen en dat we een keer kampioen worden want dat wil natuurlijk iedereen, hopelijk kunnen we weer snel aan de bak maar zover is het nog niet dus moeten we ons behelpen. Ik probeer m’n conditie op peil te houden zodat ik straks toch redelijk fit weer kan starten”.

Voorlopig dus geen wedstrijden en laten we hopen dat de ommekeer snel komt maar daar zal tijd voor nodig zijn.

Geschreven door