Bestelbusjes afgebrand: Kinderactiviteiten in gevaar

Twee bestelbusjes van de Droomspeelbus in Almere zijn zaterdagnacht uitgebrand. Dat gebeurde op een parkeerplaats bij Stadslandgoed De Kemphaan. Medewerkers gaan met de busjes bij scholen langs om verschillende sport- en spelactiviteiten te organiseren.

Of alle activiteiten de komende tijd doorgaan is volgens welzijnsorganisatie De Schoor nog maar de vraag. Er is nog maar één bus over. Erna Driessen van De Schoor baalt flink van de brand: “Door corona zijn we al beperkt en dit komt er ook nog even bij.” De organisatie kijkt nu of het mogelijk is om busjes te huren of om medewerkers met de eigen auto naar de scholen te laten rijden.

De politie kan nog niet zeggen of het om brandstichting gaat meld omroep flevoland

Foto’s Facebook Droomspeelbus

Geschreven door