Kaartverkoop 2turvenhoog festival 2020 van start

2turvenhoog festival van 2020 gaat door.

In de kerstvakantie presenteert 2turvenhoog samen met Corrosia Theater, Expo & Film een unieke kersteditie van het avontuurlijkste podiumkunstenfestival voor de allerkleinsten.

Van 19 t/m 23 december wordt Corrosia Theater, Expo & Film omgetoverd tot een plek vol avontuurlijke voorstellingen en kunstige installaties. 2turvenhoog presenteert kleinschalige, zintuigprikkelende voorstellingen met dans, muziek en theater voor iedereen van 0 t/m 6 jaar én volwassenen. Ook kun je eindeloos spelen in de beeldende kunstinstallaties. Uiteraard allemaal coronaproof.

Vanwege de coronamaatregelen zijn er maar dertig plekken per voorstelling beschikbaar. 

2turvenhoog festival is hèt avontuurlijkste kunstenfestival voor iedereen tussen 0 – 6 jaar én volwassenen. Het biedt een bundeling van voorstellingen die uitdagen, verrassen en ook voor ouders een ware belevenis zijn.

In een intieme setting programmeren wij jaarlijks bijzondere voorstellingen met muziek, dans, mime, theater en zijn er beeldende kunst installaties waar je vooral aan mag komen en in kan spelen. Kinderen en ouders laten wij op een ontspannen manier kennismaken met kwalitatieve podiumkunst. Het festival staat ook altijd bol van de premières, van zowel binnenlandse en buitenlandse voorstellingen. Kaartverkoop is gestart via de website van Corrosia Theater, Expo en Film.

Geschreven door