Kerstvakantie in Kunstlinie

Nog geen plannen in de kerstvakantie? Kom met de kinderen naar Kunstlinie! In de kerstvakantie staan er vele jeugdvoorstellingen voor kinderen vanaf 2 jaar tot en met 12 jaar op het programma.

Voor de allerkleinsten is er bijvoorbeeld Theater Artemis met ‘De grote ik heb hier geen zin in show’, waarin nietsvermoedende mensen plotseling in de spotlights komen te staan. Hoe dat afloopt? En natuurlijk komt ook Peppa Pig naar Kunstlinie voor een buitenavontuur vol met zang en dans. 

Kinderen vanaf 5 jaar kunnen kiezen uit Meester Kikker, Oorkaan of de balletvoorstelling Sneeuwwitje. Meester Kikker is een gloednieuwe mjoesikal, naar het boek van Paul van Loon. En ‘Dauw’ van Oorkaan is een knus familieconcert waar de magie van het uur blauw en de Andalusische en Arabische muziek je meevoeren in een droomwereld. Het Amsterdams Andalusisch Orkest vertelt het verhaal dat je uit de muziek kunt horen. De eeuwenoude instrumenten, de ud, de ney en de rabab laten een rijk repertoire horen van Granada tot Bagdad.

Voor 8 jaar en ouder is Emoji Explosie een echte aanrader. Het is een visueel neon-spektakel. Een voorstelling als een game, met emoties als superpowers. Over omgaan met wat je voelt en hoe dit voor iedereen anders kan zijn. Het is de nieuwe jeugdvoorstelling van regisseur Eva Line de Boer en HNTjong over het fascinerende gebied tussen de online en offlinewereld. Een voorstelling over emoties, lichtelijk geïnspireerd door games als Roblox, gebaseerd op gesprekken met kinderen.

Zien we jou in de kerstvakantie? Kaarten zijn te koop via de theaterkassa: 036 84 55 555 of via de website www.kunstlinie.nl

Geschreven door