2turvenhoog festival – 3x is scheepsrecht

Helaas, door de scherpe maatregelen die gisteren aangekondigd zijn hebben wij samen met KAF en de nieuwe bibliotheek moeten besluiten dat 2turvenhoog festival niet door kan gaan van 22 t/m 26 oktober. Hoewel we er samen met de locaties alles aan gedaan hebben om het theaterbezoek veilig te laten verlopen, is het met deze nieuwe maatregelen niet mogelijk om het festival door te laten gaan.

Maar, we blijven niet bij de pakken neerzitten. 3x is scheepsrecht! We vinden het zó belangrijk om juist in deze tijd makers en bezoeker bij elkaar te brengen dat we, zodra het weer kan, theaterbezoek voor de allerkleinsten mogelijk zullen maken.

Sowieso gaat ons programma op 21 december in Haarlem door. En ook in Almere zullen we een alternatieve versie van het festival presenteren rondom de kerst. We zijn superblij dat we van 20 t/m 23 december in Corrosia en de nieuwe bibliotheek de mogelijkheid hebben om een deel van ons oorspronkelijke festivalprogramma, alsnog aan publiek te tonen. Het definitieve programma maken we binnenkort bekend via onze nieuwsbrief, website en social media.

Jubileumeditie 2turvenhoog festival in Haarlem

Op 21 december strijkt 2turvenhoog festival neer in Toneelschuur en de Philharmonie Haarlem. Een bijzondere editie, want het is dit jaar de 10e keer dat we ons festival in Haarlem presenteren! Er staan maar liefst zes voorstellingen voor kinderen van 0 – 6 jaar en

volwassenen geprogrammeerd en in de beeldende installaties van de Kunstspeeltuin kan worden gespeeld. Bekijk hier het programma.

De kaartverkoop start binnenkort via www.toneelschuur.nl en www.theater-haarlem.nl.

Samenwerking

2turvenhoog festival 2020 is een samenwerking van Corrosia, de nieuwe bibliotheek, Toneelschuur, Philharmonie Haarlem en Stichting 2+

2turvenhoog festival 2020 wordt mogelijk gemaakt met steun van Gemeente Almere, Provincie Flevoland, Janivo, Prins Bernhard Cultuurfonds, de Nolte Stichting, Fonds 21, Fonds Podiumkunsten en VSB Fonds.

Geschreven door