Overval op Vodafone winkel in Almere Stad

Zondagmiddag rond 12.30 uur was aan de Schrijverstraat in Almere een Vodafone winkel overvallen. Dit is alweer de zoveelste overval op een telecom winkel. Gisteren zijn er nog twee daders aangehouden na een overval op Vodafone Almere Buiten

Politie onderzoekt de zaak en liet weten dat drie verdachten de winkel overvielen en dat twee verdachten gevlucht waren op een scooter. Bij de overval was niemand gewond geraakt. Het is niet de eerste keer dat deze winkel is overvallen. Vorige week werd dit filiaal ook al overvallen. Of de overvallen met elkaar in verband gebracht kunnen worden is niet bekend.

De politie is op zoek naar getuigen, weet u wie deze daders zijn, heeft u ze ergens gezien. Neem dan contact op met 0900-8844 of misdaad anoniem 0800-7000

Foto MS Media

Geschreven door