Pensioendriedaagse

Op 3, 4 en 5 november is de landelijke Pensioendriedaagse. Gemeente Almere doet mee en organiseert activiteiten om inwoners te helpen meer inzicht krijgen in ​ hun eigen pensioen. Vanwege ​het corona​virus is er dit jaar vooral online aandacht voor het onderwerp op almere.nl en op de social mediakanalen van de gemeente.

Minder dan 4 op de 10 Nederlanders tussen de 25 en 65 jaar weten hoe hun financiën eruit zullen zien als ze met pensioen zijn.  Het is verstandig om inwoners te motiveren om goed te onderzoeken hoe hun pensioen er straks uitziet. En wat ze zelf kunnen doen om hun pensioensituatie te verbeteren.

Pensioendriedaagse.nl

Life events als trouwen, uit elkaar gaan, ontslag, kinderen hebben allemaal effect op het pensioen. Een website met veel informatie is pensioendriedaagse.nl

Online workshop voor zzp-ers en zelfstandig ondernemers

Voor zzp’ers ​en zelfstandig ondernemers is investeren in je oude dag heel belangrijk.  Op 5 november om 10.00 uur kunnen zij meedoen met de gratis online workshop van het ondernemersplein en PLANgroep. Meld u aan op https://www.onderneeminalmere.nl/nl/ondernemersplein.

Geschreven door