Restaurant Pallas Athene stelt voor € 10.000,- aan maaltijden beschikbaar voor Kanjer Wens Nederland

Juist in deze, voor horeca extra, ingewikkelde tijden, is het bijzonder om van een restaurant een prachtig sponsoraanbod te krijgen. Toch is dit wat Kanjer Wens Nederland met gepaste trots en vreugde mag aankondigen. Restaurant Pallas Athene aan de Rembrandtweg biedt maar liefst € 10.000,- aan maaltijden beschikbaar. Voor Kanjer Wens Nederland is dit een waanzinnig cadeau, omdat tijdens de Kanjer Wens Dagen lekker eten ook juist een belangrijk onderdeel is. 

Gezinnen zijn na een voor hen georganiseerde Kanjer Wens Dag van harte welkom in het restaurant om lekker te komen eten. Recent was het de Kanjer Wens Dag van de 12-jarige Ömer en na afloop heeft hij met zijn familie voor de eerste keer gebruik gemaakt van deze gulle donatie. Als straks de maatregelen weer versoepelen, hoopt Kanjer Wens Nederland dat veel andere kanjers en hun gezinnen hun bijzondere dag in het restaurant kunnen afsluiten.

Eigenaar Wally Paraschou is erg begaan met de stichting die unieke Wensdagen voor Ernstig/chronisch zieke kinderen organiseert. Ondanks dat het nu voor Wally een moeilijke tijd is vanwege de aanhoudende Coronamaatregelen heeft hij besloten om Kanjer Wens te steunen. Dit allemaal onder het mom van ‘we moeten er juist nu voor elkaar zijn’.

Kanjer Wens Nederland is uiteraard erg dankbaar voor dit fantastische gebaar. Juist in deze moeilijke tijden is het heel bijzonder om van uitgerekend een horeca-ondernemer zo’n grote sponsoring te mogen ontvangen.

Geschreven door