Burgemeester Franc Weerwind bezoekt COVID-afdeling en Intensive care

Burgemeester Franc Weerwind van Almere heeft op vrijdag 4 december een bezoek gebracht aan het Flevoziekenhuis. Weerwind kwam op bezoek op uitnodiging van Anita Arts, voorzitter raad van bestuur. Zij wilde de burgemeester graag een inkijkje geven in de praktijk van de COVID-zorg, zowel op de verpleegafdeling als op de Intensive care.

De burgemeester sprak met patiënten, verpleegkundigen en artsen. Hij was na afloop onder de indruk. “Ik heb diep respect voor de liefdevolle betrokkenheid van een ieder, voor de afwegingen die ze steeds moeten maken. Ik maak een diepe buiging voor de invulling die zorgprofessionals aan hun werk geven, wat doen ze het goed!”.

De burgemeester gaf aan zich vanuit zijn positie te willen blijven inzetten om het coronavirus te bestrijden. “We helpen de zorgprofessionals door vol te houden en ons aan de maatregelen te houden. Vooralsnog is het de enige manier om uit te kunnen kijken naar betere tijden”.

Geschreven door