FC Almere en trainer Charles Loots aan het einde van het seizoen uit elkaar.

FC Almere gaat voor komend seizoen op zoek naar een nieuwe trainer voor de zaterdagselectie. Huidige trainer Charles Loots heeft de club medegedeeld dat hij na twee seizoenen toe is aan een nieuwe uitdaging.

Voorzitter Remco Fens van de club uit Almere-Haven vindt het jammer dat de coach na dit seizoen vertrekt. Fens: ”De verstandhouding is uitstekend met de trainer en uiteraard respecteren we zijn besluit en kunnen we straks nog op een mooie manier het seizoen met elkaar afmaken”.

De oefenmeester wil rustig kijken naar een nieuwe uitdaging hoewel de clubs momenteel niet voor het oprapen liggen. Loots: “Ik wil het seizoen bij FC Almere netjes afmaken met hopelijk nog mooie resultaten. Ik heb een mooie selectiegroep die er zeker ook zo over denkt dus laten we hopen dat de bal weer snel gaat rollen”, aldus de Amsterdamsche coach.

FC Almere zal straks op zoek gaan naar een nieuwe trainer die in het plaatje past van de club.

Geschreven door