Inzamelactie voor Jeugdfonds Sport & Cultuur

Van 15 tot 18 december vindt er een inzamelingsactie plaats, georganiseerd door coördinator van Jeugdfonds Sport & Cultuur Yvonne Wolff. De actie is voor kinderen die het tijdens de feestmaand moeilijk hebben thuis.

Verschillende mensen, gemeente, organisaties en het zorgveld zetten zich met zijn allen in voor kinderen in Almere om meer te kunnen bewegen en mee te kunnen doen met de aangeboden activiteiten. Maar ook het materiaal wat hierbij komt kijken moet worden aangeschaft en is vaak enorm duur. Van 15 tot 18 december kunnen er materialen worden verzameld bij het Echnaton, zwolleweg 1.

De materialen kunnen worden ingezameld door gezinnen, maar ook door bedrijven. Er zal een kar staan waar de materialen kunnen worden afgegeven. Twijfel niet en haal je kast leeg! ⚽🏑👕

Geschreven door