Spreekuur longartsen in gezondheidscentrum De Haak

De longartsen van het Flevoziekenhuis starten in januari met een spreekuur in gezondheidscentrum De Haak in Almere Haven.

Op woensdagochtenden doen de longartsen Groeneveld, de Vries en van Hengel om de beurt spreekuur.  De longartsen hopen ook snel te kunnen starten met controle-afspraken voor CPAP-gebruikers met slaapapneu.

Patiënten die  in Almere-Haven wonen én voor controle naar de longarts moeten, worden uitgenodigd om naar dit gezondheidscentrum van Zorggroep Almere in Almere Haven te komen. Maar ook patiënten die in andere delen van Almere e.o. wonen kunnen een afspraak in De Haak krijgen. Bijvoorbeeld patiënten die liever niet naar het ziekenhuis komen uit angst voor corona. 

Onderzoeken zoals longfuncties en röntgenonderzoeken moeten van tevoren wel in het Flevoziekenhuis zelf plaatsvinden. De afspraak bij de longarts kan in gezondheidscentrum de Haak gepland worden.

Ook in het Flevoziekenhuis zijn patiënten uiteraard welkom. Longarts Groeneveld: “De wachttijden zijn gelukkig weer korter, nu we de zorg weer goed hebben kunnen opstarten.”

​De cardiologen van het Flevoziekenhuis houden sinds september spreekuren in gezondheidscentrum De Haak.

Geschreven door