Stadionspeaker City FC gaat uit zijn dak in leeg stadion

Stadionspeaker Tim de Vries van Almere City FC blijft enthousiast zijn werk doen in een leeg Yanmar Stadion. Vanwege de coronamaatregelen mag er geen publiek aanwezig zijn bij de wedstrijden van zijn club in de Keuken Kampioen Divisie, maar De Vries laat via de luidsprekers net als anders gewoon van zich horen.

“Dat doe ik lekker op mijn eigen manier, dus ik ga lekker uit mijn dak”, zegt de speaker na de met 4-1 gewonnen wedstrijd tegen Jong FC Utrecht. De voetballiefhebber doet zijn werk voor een handje vol mensen dat wel bij de duels aanwezig mag zijn. Pers en direct betrokkenen van de clubs mogen wel plaats nemen in het stadion om de wedstrijd te bij te wonen.

De Vries is extra gemotiveerd omdat City meedraait in de top van de competitie. Dat is een van de redenen waarom hij het speakeren in deze tijd nog met veel plezier doet meld omroep flevoland

Geschreven door