PVV en VVD fel tegen versterkte gebedsoproep door moskeeën

PVV-fractievoorzitter Toon van Dijk noemt het oproepen tot het gebed via luidsprekers een ongekende provocatie in deze tijd. Volgens Ellian is het misbruik maken van een ernstige crisis en het opdringen van je geloof aan anderen.

Op veel plekken in Nederland hebben moskeeën al versterkte gebedsoproepen gehouden. Ze zeggen daarmee de samenleving een hart onder de riem te willen steken tijdens de coronacrisis.Toon van Dijk #blijfthuis@ToonvanDijk_PVV (twitterbericht)

Vandaag door @francweerwind ingelicht dat Almeerse moskeeën via luidsprekers gaan oproepen tot gebed. Ongekende provocatie in deze tijd. Samen met @AlmeerseVVD verzocht om extra raadsvergadering morgenavond. #Almere #PVV #stopislamhttps://www.pvvalmere.nl/11-informatie/671-almeerse-moskeeen-gaan-met-luidsprekers-oproepen-tot-gebed

Geschreven door