Vader en zoon opgepakt voor export MDMA via post naar Israël

Twee Almeerders zijn aangehouden in een onderzoek naar de export van MDMA via postpakketten naar Israël. Het gaat om een 48-jarige man en zijn 20-jarige zoon. De vader wordt verdacht van het exporteren van de drugs. De zoon wordt bezit van MDMA en een vuurwapen verweten. Dat heeft het Openbaar Ministerie bekendgemaakt.

De vader zou 33 kilo MDMA kristallen in postpakketten naar Israël hebben gestuurd. Uit onderzoek is gebleken dat de man twee woningen heeft in Almere. Die zijn deze week allebei doorzocht. Daarbij is in de ene woning beslag gelegd op onder meer MDMA kristallen, zilveren sieraden, diverse bundels contant geld en een taser.

In het andere huis troffen politiemedewerkers onder meer MDMA kristallen, 10.000 XTC pillen en een vuurwapen aan. vermeld omroep Flevoland op hun website

Geschreven door