Aangepaste bezoektijden Flevoxiekenhuis per 22 januari 2021

Het Flevoziekenhuis heeft de bezoekregeling aangepast. Met ingang van 22 januari 2021 is bezoek op de verpleegafdelingen welkom tussen 14.00 en 20.00 uur. Maximaal 2 bezoekers per dag, maximaal 1 bezoeker tegelijk bij de patiënt.

De partner, ouder of contactpersoon is welkom tussen 11.00 en 20.00 uur. Deze bezoekregeling geldt voor alle reguliere verpleegafdelingen. Voor de afdelingen Hartbewaking, IC, Kindergeneeskunde, Neonatologie en Verloskunde gelden andere bezoektijden. 

Patiënten met (een verdenking op) COVID-19, mogen maximaal 1 bezoeker per dag ontvangen, binnen de bezoektijden van de afdeling.
Deze bezoekregeling geldt op dit moment en specifiek voor het Flevoziekenhuis. Het verloop van de coronacrisis kan aanleiding zijn voor het opnieuw wijzigen van de bezoekregeling.

Geschreven door