Ajax mogelijk met drie basisspelers terug voor cruciaal bekerduel met PSV

Ajax verwacht dat Noussair Mazraoui, Nicolás Tagliafico en Mohammed Kudus woensdagavond minuten kunnen maken in de kwartfinale van het bekertoernooi tegen PSV. De twee backs staan waarschijnlijk in de basis.

Het Algemeen Dagblad schrijft dat Mazraoui en Tagliafico de afgelopen dagen voluit hebben meegetraind en klaar lijken voor een plekje in de basisopstelling. Daar zal ook Maarten Stekelenburg deel van uitmaken. De krant laat weten dat de ervaren doelman de voorkeur krijgt boven Kjell Scherpen en door trainer Erik ten Hag onder de lat wordt gezet.Door een schorsing zal Ajax geen beroep kunnen doen op Ryan Gravenberch, maar daar staat de terugkeer van Mohammed Kudus tegenover. De Ghanees lijkt helemaal hersteld van een knieblessure die hij in oktober vorig jaar tegen Liverpool opliep en is ook zijn terugslag, die hem parten speelde na de competitiewedstrijd tegen PSV (2-2), te boven.

Kudus lijkt nog niet fit genoeg om aan de wedstrijd te beginnen, maar zal wel in de wedstrijdselectie zitten. Ook Oussama Idrissi, de nieuwste aanwinst van de Amsterdammers, maakt onderdeel uit van de groep spelers die kunnen spelen tegen PSV.

Door een schorsing zal Ajax geen beroep kunnen doen op Ryan Gravenberch, maar daar staat de terugkeer van Mohammed Kudus tegenover. De Ghanees lijkt helemaal hersteld van een knieblessure die hij in oktober vorig jaar tegen Liverpool opliep en is ook zijn terugslag, die hem parten speelde na de competitiewedstrijd tegen PSV (2-2), te boven.

Kudus lijkt nog niet fit genoeg om aan de wedstrijd te beginnen, maar zal wel in de wedstrijdselectie zitten. Ook Oussama Idrissi, de nieuwste aanwinst van de Amsterdammers, maakt onderdeel uit van de groep spelers die kunnen spelen tegen PSV.

Geschreven door