Almere City FC verwacht veel tegenstand tegen NAC

Almere City FC start maandagavond met vleugelaanvaller Ilias Alhaft in de basis tijdens de lastige uitwedstrijd tegen NAC. Na een aantal weken van rust mocht Alhaft vorige week thuis tegen FC Dordrecht (3-0) zijn rentree maken met een invalbeurt, maar tegen NAC staat hij er vanaf het beginsignaal in het veld.

De basisplaats van Alhaft betekent dat de Deen Elias Sorensen op de reservebank moet plaatsnemen in Breda. Ook de nieuwe aanwinst John Yeboah, die deze week overkwam van Willem II, begint vermoedelijk nog niet in de basiself.

Almere City, dat tweede staat op de ranglijst, verwacht maandagavond een lastige avond te krijgen tegen NAC. De Almeerders moeten winnen om het gat met de nummer 3 De Graafschap op 6 punten houden. NAC, de nummer 5 van de Keuken Kampioen Divisie, moet thuis winnen om niet defintief af te haken in de strijd voor promotie naar de eredivisie. In het verleden wist Almere City nog nooit een wedstrijd te winnen bij NAC.

Geschreven door