Dennis van der Kolff is de Conciërge van het Jaar!

De winnaar van de D66-verkiezing ‘Beste Conciërge van Almere 2020’ is gewonnen door Dennis van der Kolff. Deze 51-jarige Almeerder werkt als conciërge op de Columbusschool in Almere Poort. Vrijdagmiddag werd hij geheel onverwachts thuis verrast. Nadat hem was medegedeeld dat hij de titel in de wacht heeft gesleept kreeg hij de inmiddels bekende beker en een bos bloemen uitgereikt. Wat heel bijzonder was: voor deze gelegenheid werd Dennis online toegesproken door D66-voorman Rob Jetten.

Vanwege een recente operatie was Dennis helaas niet in de gelegenheid om naar zijn school te komen om daar verrast te worden. Ieder jaar wordt de winnende conciërge met een smoesje naar zijn/haar school gelokt. Dat was dit keer niet mogelijk. Daarnaast moest er rekening gehouden met de corona-regels waarbij maar een zeer beperkt aantal mensen aanwezig mag zijn.

Speciale gast richt het woord tot Dennis

“Dat werd nog een hele een uitdaging maar het is gelukt om er een bijzonder moment van te maken. We hebben een speciale gast geregeld en die wilde graag het woord richten tot Dennis”, aldus Sven van der Burg, raadslid van D66 Almere en jurylid.

Rond het middaguur werd er aangebeld op het huisadres van de nietsvermoedende winnaar. Bij het openen van de deur nam een zichtbaar verbaasde Dennis de felicitaties en de prijs in ontvangst. Met een vooraf opgenomen iPad- filmpje kreeg de overdonderde conciërge een uitgebreide felicitatie van Tweede Kamer D66-fractievoorzitter Rob Jetten.

“Dennis, iedereen loopt met je weg!”

Rob Jetten lichtte in het filmpje toe waarom Dennis van der Kolff terecht de titel Almeerse Conciërge van het Jaar in de wacht heeft gesleept “Bij het lezen van al die mailtjes was wel duidelijk dat jij by far zou winnen. Collega’s en kinderen van de school lopen met je weg. Je bent een steun en toeverlaat voor iedereen.”

Namens de Columbusschool bracht de directeur de felicitaties over.

Dennis van der Kolff is de Conciërge van het Jaar!

Geschreven door