Geen HGW team in het veld bij Almeerse Hockey Club

Voortvarend, vol energie en ideeën zijn we als HGW team in december aan de slag gegaan met de voorbereidingen van de15e  editie van Het Grote Weekend.

Met enorm veel zin in een feestweekend voor de jeugd van de Almeerse Hockey Club, staken we de koppen bij elkaar in de Zoom. Door het scherm kon je de energie voelen wat resulteerde in creatieve plannen.

De plannen staan! Maar helaas zijn we ook afhankelijk van de medewerking van de gemeente.

Binnen de gemeente is ons initiatief voor HGW 2021 met aandacht besproken. Ze geven aan dat de regels voor juli nog geenszins duidelijk zijn en het dus niet mogelijk is om nu een antwoord te geven. Het dringende advies van de gemeente is om dit jaar geen hockeyweekend te organiseren en onze plannen uit te stellen tot volgend jaar 2022. Wat o.a. betekent dat er geen vergunning voor juli zal worden verleend.

Inmiddels zijn we gewend geraakt aan het uitstellen van plannen, maar het is toch een teleurstelling. Maar niet getreurd…. de mooie plannen voor een waanzinnig weekend blijven behouden en, zodra het weer kan, beloven we jullie een fantastische ervaring. (En de “A” waarvoor 2021 het laatste HGW zou zijn, zullen daarbij ook aanwezig zijn…)

Geschreven door