Huis & Hypotheek steunt Villa Pardoes met structurele samenwerking

Huis & Hypotheek breidt de steun aan vakantieverblijf Villa Pardoes, die vorig jaar met een eenmalige donatie van €50.000,- van start is gegaan, uit met een structurele samenwerking. Villa Pardoes is een sprookjesachtig vakantieverblijf in Kaatsheuvel waar ernstig zieke kinderen tussen de 4 en 12 jaar een week lang even alles mogen vergeten. Met de samenwerking willen Villa Pardoes en Huis & Hypotheek het voor zoveel mogelijk zieke kinderen mogelijk maken om samen met hun familie te genieten van een welverdiende vakantie.

Samen mooie herinneringen maken

Het motto van Villa Pardoes is even alles vergeten en samen mooie herinneringen maken. Dat is waar Huis & Hypotheek zich vol voor in gaat zetten. Elk kantoor op zijn eigen manier. Frank Blokker, formulemanager van Huis & Hypotheek: ‘Wij dragen graag bij aan Villa Pardoes om ernstig zieke kinderen samen met hun ouders, broertjes en zusjes, een week lang kosteloos te laten genieten van een vakantie boordevol met leuke activiteiten. Wij vinden het belangrijk dat we Villa Pardoes kunnen ondersteunen en met de acties bekendheid creëren voor het vakantieverblijf, waardoor Villa Pardoes nog meer kinderen een onvergetelijke week kan geven.’

Over Villa Pardoes

Villa Pardoes is een vakantieverblijf voor gezinnen met ernstig, mogelijk levensbedreigend zieke kinderen van 4 tot 12 jaar in Kaatsheuvel. Samen met hun ouders, broertjes en zusjes kunnen zij een week lang in de villa genieten van hun welverdiende vakantie boordevol met leuke activiteiten. Kinderen kunnen onder andere meedoen aan het weekprogramma dat georganiseerd wordt binnen de villa. Maar ook kunnen zij in de omgeving allerlei dingen ondernemen bij organisaties die verbonden zijn aan het vakantieverblijf. Er wordt van alles georganiseerd om de vakantiegangers een zorgeloze week aan te kunnen bieden.

Over Huis & Hypotheek

Huis & Hypotheek bestaat uit onafhankelijk financieel adviseurs. Hypotheken, verzekeringen en andere financiële producten van vrijwel iedere aanbieder kunnen worden vergeleken. Met meer dan 35 vestigingen door heel Nederland, is Huis & Hypotheek altijd dichtbij voor klanten. Huis & Hypotheek is één van de formules van CMIS Franchise en onderdeel van CMIS Group.
www.huis-hypotheek.nl 

Geschreven door