Vanaf 14.00 uur staakt AllGo/R-net de dienstverlening

Door het winterse weer is Keolis genoodzaakt de dienstverlening vanaf 14.00 uur te stoppen. Omstreeks 22.00 uur is er een update over de dienstverlening voor morgen.

https://twitter.com/allGobus/status/1358381863853821960

Hinder treinverkeer houdt aan

Laatst gewijzigd: 07 februari 2021, 11.52 uur

Sneeuw, wind en ijzel veroorzaken nog steeds veel storingen aan het spoor. Hierdoor kunnen we op dit moment nog geen treinen rijden. We realiseren ons dat dit een vervelende situatie is voor onze reizigers. Het is helaas niet mogelijk om op dit moment aan te geven wanneer het treinverkeer kan worden opgestart. De aanhoudende sneeuw en wind blijven hinder veroorzaken. We verwachten in de loop van de middag daar meer informatie over te kunnen geven. NS en ProRail werken er keihard aan om het treinverkeer waar mogelijk weer op te kunnen starten.

Geschreven door