Welke muziek hoort u graag vanuit de Almeerse klokkentorens?

De Almeerse stadsbeiaardiers gaan weer verzoeknummers spelen vanuit de carillons van de Lichtboogtoren in Almere Stad en de Goede Rede toren in Almere Haven.

Net als tijdens de eerste lockdown in maart 2020 roepen de beiaardiers inwoners op om muziek aan te dragen die zij kunnen spelen.

Hiermee willen Bauke Reitsma en Gerda Peters omwonenden een hart onder de riem steken tijdens de coronacrisis. Wilt u uw favoriete muziek horen vanuit een van de klokkentorens? Stuur uw verzoek dan op via stichtingcarillonsalmere@gmail.com.

Geef daarbij aan of u de muziek wilt horen vanaf de Lichtboogtoren in Stad op woensdag tussen 13.00 en 14.00 uur of op zaterdag tussen 11.00 en 12.00 uur, of vanuit de Goede Rede Toren in Haven op woensdag of vrijdag tussen 11.00 en 12.00 uur.

Geschreven door