Edward van der Weij ook komend seizoen voor FC Almere actief.

Ook komend seizoen kan FC Almere gebruik maken van de diensten van Van der Weij, Met zijn ruime ervaring in verenigingsverband wil hij ook komend seizoen weer van  waarde zijn voor de club uit Almere-Haven.

Edward van der Weij is al vele jaren op verschillende terreinen betrokken bij FC Almere. Vorige week heeft het bestuur een goed gesprek gehad met Edward. “Wij zijn heel blij dat we kunnen melden dat Edward ook komend seizoen bij onze vereniging betrokken blijft! Edward gaat functioneren als aanspreekpunt voor de (breedtesport)senioren en de veteranen. We wensen Edward veel succes en plezier met deze functie” aldus het bestuur van FC Almere. 

Mooie berichten dus voor de club die komende weken ook hoopt bekend te kunnen maken wie de nieuwe Hoofd-trainer wordt van de zaterdagselectie dat uitkomt in de tweede klasse.

foto: FC Almere.

Geschreven door