Mishandeling oude man | Politie heeft uw hulp nodig

Op vrijdag 19 maart 2021, omstreeks 12:00 uur, heeft er een mishandeling plaatsgevonden ter hoogte van de Sluisgarage gelegen aan de Sluis te Almere- Haven. Bij deze mishandeling is een oudere man gewond geraakt en overgebracht naar het ziekenhuis.

Voorafgaand aan de mishandeling heeft er een verkeersruzie plaatsgevonden ter hoogte van de Kerkstraat. De ruzie verplaatste zich vervolgens waarna het opnieuw tot een treffen kwam ter hoogte van de Sluisgarage. De verdachte is aangehouden en ingesloten voor verhoor In verband met het lopende onderzoek is de politie op zoek naar getuigen.

Vanwege de markt op vrijdag in Almere-Haven, en het tijdstip van het incident, hopen wij dat er getuigen zijn met meer informatie en/of beelden. Heeft u meer informatie het incident aan de Kerkstraat of over de mishandeling ter hoogte van de Sluisgarage? Kent u iemand in uw omgeving die meer informatie heeft? Heeft u beeldmateriaal? Neem dan contact met ons op via 0900-8844 en vermeldt hierbij het nummer 2021085560.

Geschreven door