TaxiStories | De kunst van het elektrisch rijden 

In ‘TaxiStories – De kunst van het elektrisch rijden’ heeft Frits Njio uit Almere de bijzondere en grappige verhalen, die hij hoort als chauffeur van een elektrische taxi, gebundeld. Deze humoristische verhalenbundel wordt sinds vrijdag 12 maart uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Als dienstbare taxichauffeur praat de auteur onderweg met zijn passagiers, waarvan hij sommige opvallende verhalen naderhand opschrijft. En deze bundelt tot dit boekwerk. Ronduit hilarisch beschrijft hij zijn belevenissen met het rijden in een elektrische taxi. Een aanrader.

Over de auteur

Frits Njio (1956) komt voort uit de journalistiek en heeft jarenlange ervaring met reizen, interviewen en schrijven. Dit levert vaak makkelijk te lezen en zeer herkenbare situaties op. Zijn gedetailleerde observaties en oog voor ongewone situaties zorgen ervoor, dat veel informatie spelenderwijs wordt meegegeven. Zo snijdt het mes voor hem aan twee kanten. Lees ook zijn eerder bij deze uitgever verschenen Boekie! (2015).

Boekgegevens Titel: TaxiStories – De kunst van het elektrisch rijden Auteur: Frits Nijo   Verschijningsdatum: 12-03-2021 Aantal pagina’s: 160 ISBN: 9789464311761 Geïllustreerd: nee Verkoopprijs: €19.50   Uitvoering: Paperback * inclusief kosteloze verzending in Nederland en België  

Geschreven door