Uitnodiging ontvangen over afvalonderzoek?

Heb jij een kaartje van de gemeente ontvangen met informatie over een afvalonderzoek? Doe dan mee! De gemeente wil het recyclen van afval stimuleren en de afvalinzameling betaalbaar, handig en milieuvriendelijk houden. We onderzoeken hoe dit kan worden aangepakt.

We zijn ook benieuwd hoe Almeerders het liefst hun afval aanbieden en onder welke voorwaarden. Daarom doet onafhankelijk onderzoeksbureau Motivaction hier onderzoek naar. Met de resultaten van dit en andere onderzoeken kunnen we beoordelen welk afvalinzamelsysteem het beste is voor de toekomst en past bij Almere en haar inwoners.

Wie kan er meedoen?

Ruim 16.000 Almeerders zijn uitgenodigd om mee te doen. Zij zijn willekeurig uitgekozen en wonen allemaal zelfstandig. De steekproef is extra groot zodat we een goed beeld krijgen van wat inwoners belangrijk vinden.

Heb je een uitnodiging ontvangen?

Doe dan mee met het afvalonderzoek. Dit kan met de inloggegevens op de uitnodiging op de uitnodiging op de website van Motivaction.

Geschreven door