Almere City FC heeft komend seizoen vizier weer op Eredivisie gericht.

Het vijfjarenplan bij City zit er nu op, maar Almere City zal de komende jaren onverminderd doorgaan om uit te groeien tot een vaste waarde in de eredivisie. Binnenkort volgt een nieuw gedetailleerd plan voor de langere termijn: “Het vijfjarenplan wordt uiteindelijk opgevolgd en we zijn allang weer bezig met de toekomst. We borduren hier naadloos op voort. Het blijft een feit dat maar één ding moet binnen onze organisatie: en dat is beter worden, op welk vlak dan ook. Dat blijft ook het motto de komende jaren”, laat een trotse Bes weten.

Ambitie

Uiteraard hadden we van de ambitieuze club niet anders verwacht en zien we uit naar het komend seizoen waar City ongetwijfeld weer van zich zal laten spreken. Met nieuwe sterke clubs als Emmen en ADO Den Haag en Graafschap en NAC niet te vergeten zal het zeker weer een spannend seizoen worden.

Geschreven door