FC Almere ziet selectie flink versterken

Zaterdag tweedeklasser FC Almere kan komend seizoen beschikken over diverse nieuwe spelers, trainer/coach Charly Olf is druk bezig zijn selectie op sterkte te krijgen. De trainer over zijn plannen: ” Ik wil van FC Almere een nog stabielere tweedeklasser maken met een schuin oog naar de eerste klasse, maar belangrijker is dat het team een eenheid uitstraalt en veel voor elkaar over wil hebben. En dat er nieuwe spelers bij komen is alleen maar goed., met deze versterkingen zetten we al een mooie stap in de goede richting.”.

Zo komen Niels van der Zaal, Mitchell Kogeldans en Jael Vreugd het team van trainer  Olf versterken. Doordat er wat spelers vertrokken zijn kan men op sportpark De Marken wel weer wat verse krachten gebruiken. 

Doelpunten

Spitsspeler Niels van der Zaal is geen onbekende in Almere en speelde eerder voor ASC Waterwijk. Verder speelde hij voor De Zuidvogels,SDC Putten en Unicum. Trainer Olf is blij met van der Zaal die overgens heel wat doelpunten op zijn naam heeft staan. ”Niels is een speler met een neusje voor doelpunten en dat kan FC Amere goed gebruiken. Verder is zijn ervaring voor mij heel erg belangrijk en past hij goed in de mix van jonge en wat oudere spelers “.

Leuke club

Jael Vreugd droeg eerder het shirt van AVV Swift, Amstelveen Heemraad, vv Assendelft, Zeeburgia en JSV Nieuwegein. De dertigjarige achterhoedespeler is blij met zijn nieuwe club en wil graag deel uitmaken van de selectie van Charly Olf. “Lijkt me een leuke club die graag wil presteren en dat wil ik ook “ aldus de enthousiaste speler. 

Mooie berichten dus uit Almere-Haven en is de planning dat de selectie op 17 Juni bij elkaar komt ter kennismaking om dan vervolgens op 7 Augustus te starten met de voorbereidingen op het komende seizoen. 

Hopelijk laten we corona dan grotendeels achter ons en kunnen de clubs de draad weer oppakken.

foto: Links Niels van der Zaal,Charly Olf en Jael Vreugd.

Geschreven door