Almere City FC haalt ook Bradly van Hoeven naar Almere.

Technisch manager Teun Jacobs van Almere City is blij ook Bradly van Hoeven aan de selectie te kunnen voegen. De linksbuiten speelde eerder voor Sparta Rotterdam, Excelsior Maassluis en Go Ahead. Verder speelde de linkspoot in diverse nationale jeugdteams en ging het scoren hem makkelijk af. Dat soort spelers kan de club natuurlijk goed gebruiken en hoopt Bradly van Hoeven zijn trainer Gert Jan Verbeek hier niet in teleur te stellen.

Versterkingen

Eerder lag men Ramon Leeuwin al vast en versterkte men de selectie behoorlijk. Van Hoeven zelf over zijn overgang: “ Voor mij is dit een mooie stap, Almere heeft een gedegen plan en de voorwaarden zijn prima, ik wil graag zoveel mogelijk minuten maken en daar ga ik dan ook voor. Samen met de club heb ik de droom om een mooi seizoen te draaien en willen we realiseren om straks te promoveren “, aldus de 21-jarige linkerspits. Almere City zit dus aardig op koers en wie weet komen er nog meer verrassingen.

Bron Diverse websites

Geschreven door