HBSA blij met eindelijk weer een wedstrijd

Handboogschutterij Almere (HBSA) is trots dat er zondag eindelijk weer een grote wedstrijd gehouden mocht worden. Op het sportpark aan de Trekweg in de stad werd de Lowlands Archery Target gehouden.

In coronatijd bleef het vanwege de maatregelen lang rustig op de schietbanen, maar voor deze wedstrijd kreeg HBSA toestemming van het ministerie van VWS en de lokale overheid, zegt voorzitter Paul van den Berg van de club.

HBSA werd door de Nederlandse Handboog Bond gevraagd om deze wedstrijd te organiseren. De Almeerse sportvereniging staat onder meer hoog aangeschreven vanwege de mooie en grote accommodatie en door het goed organiseren van grote toernooien.

In totaal kwamen er ruim zeventig schutters in actie in Almere. Het niveau lag hoog, want ook de Olympische schutters zoals Steve Wijler en Rick van der Ven gaven acte de présence bij HBSA.

Geschreven door