Naomi Bree uit Almere staat zondag aanstaande in de finale van Mrs Netherlands Universe 2021.

Na een traject van ongeveer 6 maanden te hebben gevolgd is zij klaar gestoomd tot een ware beauty queen. Zij zal op zondag 6 juni met haar medefinalisten strijden voor de titel Mrs Netherlands Universe 2021.

Ze is 38 jaar en moeder van 2 kinderen wat haar niet tot een standaard miss maakt, maar dat is wat deze verkiezing zo mooi maakt. Mrs Netherlands Universe is een verkiezing voor vrouwen van 25 jaar en ouder maar ook getrouwde vrouwen en moeders mogen hieraan deelnemen. Het traject bestaat uit trainingen, fotoshoots, catwalk lessen en diverse workshops, daarnaast wordt er ook van de deelnemers verwacht dat zij zich inzetten voor het goede doel wat is gekoppeld aan deze verkiezing: “Stop Domestic Violence Against Women”. Zo zamelen alle finalisten spullen en kleding in voor opvanghuizen voor vrouwen die mishandeld zijn en hebben moeten vluchten uit hun huiselijke omgeving, waardoor ze geen of weinig spullen bezitten.

Een beauty queen is meer dan alleen maar een mooi plaatje. Er wordt ook gekeken naar persoonlijkheid, motivatie, inzet en zakelijke competenties. Haar creativiteit mag zij laten zien door in een van de rondes van de finale een door haar zelf ontworpen nationaal kostuum te dragen.

De winnares van Mrs. Netherlands Universe zal dit jaar Nederland mogen vertegenwoordigen in Seoul, Zuid-Korea. Benieuwd geworden naar meer over deze mooie verkiezing neem vooral een kijkje op: www.mrsnetherlandsuniverse.com of volg Naomi op social media Naomi Naarah

Naomi is vrijdagavond te gast bij Almere Plenair. tussen 20.00 – 22.00 zal ze telefonisch worden geïnterviewd, dus allemaal even luisteren via omroepalmere.nl/luister-live-2

Geschreven door