Finalist van Miss Beauty of Flevoland 2023 – Mara van der Krabben

Wat ben ik trots op mezelf. Vorig jaar heb ik ook meegedaan maar ben helaas niet verder gekomen dan de casting. Ik ben niet zomaar een opgever dus heb het dit jaar nog een keer geprobeerd, en hier sta ik dan in de finale!!

Ik doe mee om te laten zien dat iedereen dit kan! Ook wil ik laten zien dat je je nooit hoeft te veranderen voor een ander, dus dat je altijd jezelf moet blijven. Met 24 andere meiden ga ik dit leuke avontuur aan, iedere zondag tot 26 maart hebben we leuke trainingsdagen. 26 Maart is de finale van Miss beauty of Flevoland. Elke zondag leren we weer wat nieuws over de missen wereld en wat daar bij komt kijken. Tot nu toe heb ik veel geleerd over hoe ik op hakken moet lopen, hoe ik mezelf moet presenteren en hebben we een leuke make-up workshop gehad.

Als miss gaat het niet alleen om uiterlijk, maar ook om de inhoud. Tegenwoordig is een missverkiezing niet alleen voor dunne met blond haren met blauwe ogen meisjes, maar ook voor meiden met een maatje meer. Ook moet je als Miss beauty of Flevoland of miss teen of Flevoland jouw provincie vertegenwoordigen in het Nederlandse traject Miss Beauty of the Netherlands. Daarom is het erg belangrijk dat je alles weet over Flevoland. Hieruit blijkt weer dat het niet alleen beauty is maar dat brains ook erg belangrijk zijn. 

Als miss zet je je in voor een goed doel, Miss beauty of Flevoland zet zich in voor de Linda Foundation. Je kunt doneren via mijn persoonlijke donatiepagina, zelf heb ik nog drie acties bedacht om geld op te halen. Statiegeldflessen verzamelen, kleding die ik niet meer draag verkopen op Vinted en als laatste actie ga ik bewoners uit een verpleeghuis een makeover geven. Ik ga de bewoners hun nagels lakken, make-up doen en haren mooi föhnen. De familie geef ik de mogelijkheid om een foto te maken met zijn of haar ouders als leuke herinnering.   

(stemmen voor Miss Teen of Flevoland 2023)

SMS ‘Poll Flevoland Mara” naar 3010

*Let op iedere stem kost 1,10 euro

Geschreven door