De Almeerse Jane Dielingen in de finale Mrs Netherlands Universe 2022

Jane Dielingen-Bouwman uit Almere doet dit jaar mee met de Mrs Netherlands Universe 2022. Het afgelopen half jaar is zij met haar mede-finalisten door het team van Mrs Netherlands Universe klaargestoomd voor de finaleshow. Deze verkiezing is speciaal voor vrouwen boven de 27 jaar, ook mogen ze getrouwd of moeder zijn. De Almeerse schone is zelf 39 jaar.

Precies 20 jaar geleden deed Jane mee met Miss Charm, waarbij ze het tot de laatste 5 schopte. Ze deed toentertijd mee, omdat ze het leuk vond en meer met haarzelf bezig was dan wat anders. Nu 20 jaar later is ze trotse finalist van Mrs. Netherlands Universe en doet ze mee vanuit een ander perspectief. Ze staat heel anders in het leven als ze kijkt naar het dappere meisje die ze toen was, en de trotse vrouw die ze nu is. Ze hoopt door haar deelname vrouwen te empoweren, motiveren en te inspireren. Dat men zich met haar kan identificeren. Dat ze een voorbeeld mag zijn voor vele anderen. Ook in het kader van het hedendaagse onderwerp “diversity” hoopt ze mensen te inspireren.

Je hebt een voortraject van ongeveer 3 maanden en als finaliste nog een traject van een half jaar waarin je verschillende opdrachten vervult en fotoshoots, media- en catwalk trainingen krijgt. Een van de opdrachten is awareness voor domestic violence. Dit is in de eerste instantie waarom Mrs. Netherlands Universe Jane opviel en aantrok. “Je kunt iets doen voor de maatschappij voor vrouwen, ze een hart onder de riem steken.” Ze heeft dan ook met heel haar hart kleding en speelgoed ingezameld voor dit goede doel.

De verkiezing van Mrs Netherlands Universe vindt op 5 juni plaats en zal alleen digitaal te volgen zijn middels een livestream. Als jane wint zal ze Nederland in het buitenland vertegenwoordigen tegenover 80 landen.

“Ik heb er enorm zin in”. Maar eerst staat haar nog een uitdaging te wachten:

Er kan via Instagram gestemd worden:

Hoe kan je voor haar stemmen?

Volg de pagina van @mrsnetherlandsuniverse

*stem op Jane (zie foto)

*zet “ik volg”

*Als je de pagina niet volgt. geldt de stem niet.

Geschreven door