Zomerprogrammering, trailer en nieuwe seizoen

Dat culturele instellingen weer open mogen, is het beste nieuws in tijden voor Kunstlinie. We zetten de deuren wagenwijd open en dat begint al…deze zomer met het festival Summer Senses. Om de heropening luister bij te zetten, is een trailer gemaakt, die hier te zien is. De zomerprogrammering en (een groot deel van) het nieuwe theaterseizoen staan nu online.

Kunstlinie staat te trappelen om de deuren weer te openen en het publiek feestelijk te ontvangen. Er is een vijf-stappenplan ontwikkeld voor een ontspannen en veilig avondje uit:

Bekijk de trailer en duik in de (zomer)programmering

Op kunstlinie.nl staat alle informatie over het nieuwe zomerfestival in Kunstlinie.
Ook voor het nieuwe (theater)seizoen is er al volop aanbod. De trailer voor de heropening is gemaakt in samenwerking met Kijk Almere en laat zien hoe mensen veilig en ontspannen uit kunnen in Kunstlinie.

Reserveer alvast voor nieuwe seizoen

Voor de zomerprogrammering is er reguliere verkoop van kaarten, maar voor het nieuwe seizoen wordt gebruik gemaakt van pre-order: men kan zijn favoriete voorstelling(en) alvast reserveren, maar rekent nog niet af. Totdat Kunstlinie zeker weet dat de show kan doorgaan en voor hoeveel publiek (afhankelijk van overheidsmaatregelen).

Magazine boordevol informatie en interviews

Wie benieuwd is wat Kunstlinie allemaal in petto heeft, kan dat lezen in een gloednieuw magazine, dat eind augustus op de mat bij een flink aantal Almeerders (vrienden en bezoekers vanaf september 2018). Daarin staan interviews en informatie over alle genres: kunst, architectuur, cabaret, toneel, dans, muziek en musical. Ook het magazine gratis ontvangen? Geef het door op www.kunstlinie.nl/magazine.

Betalen tickets

Eind augustus worden de pre-order-reserveringen voor shows in september en oktober omgezet in echte tickets. Kaartkopers krijgen een betaallink en daarna volgt een bevestiging per mail met de kaarten. Zaterdag 28 augustus begint de reguliere kaartverkoop voor voorstellingen in september en oktober. En gaan shows tot einde seizoen in de pre-order.

Muzikale start van het nieuwe seizoen!

Het nieuwe seizoen wordt begin september spetterend ingeluid met een inhaalvoorstelling van Ali B en met een nieuw concert van het Metropole Orkest.
Uiteraard worden telkens de dan geldende maatregelen van het RIVM nageleefd. Voor meer informatie: kunstlinie.nl/planjebezoek.

Kunstlinie speelt de hele zomer door

Het Summer Senses Festival ademt kunst, theater, film, muziek en innovatie. Deze zomer ontdek je van 10 juli t/m 22 augustus wat Kunstlinie allemaal te bieden heeft. Zet je zintuigen op scherp en beleef het zomergevoel met het bijzondere aanbod: o.a. etalage-concerten, de Sound Experiment Room, Good Vibrations – een familiefilm met muziek, diverse voorstellingen en een programmering op maat bij Prikkelarm.

Geschreven door