Goed nieuws: de Flevo Campus Summer School gaat door!

Goed nieuws: ondanks de coronacrisis vindt ook deze zomer weer de Flevo Campus Summer School plaats! Met minder deelnemers dan normaal en in aangepaste vorm, waarbij we ons aan alle richtlijnen van het RIVM houden. De Summer School vindt plaats van maandag 24 t/m vrijdag 28 augustus. Dat is al snel; aanmelden kan dan ook nog t/m maandag 13 juli.

De Summer School ziet er dit jaar anders uit dan in eerdere jaren: de nadruk komt te liggen op ondernemen in de voedseltransitie – in de breedste zin. Deelnemers krijgen de mogelijkheid om aan een eigen bedrijfsplan te werken en worden hier professioneel bij begeleid, terwijl ze ook de handen uit de mouwen steken bij bestaande ondernemers. Zo wordt de praktijk van dichtbij ervaren, op de zintuiglijke en praktische manier die al 100+ Flevo Campus alumni dichter bij elkaar heeft gebracht. De Summer School wordt afgesloten met pitches (waarbij serieuze prijzen te winnen zijn om een potentiële onderneming verder op te zetten) en een publiek evenement op de vrijdag. De precieze invulling van het programma wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt, houd daarvoor onze website en social media in de gaten.
MEER INFORMATIE & AANMELDEN
Wat? Flevo Campus Summer School – coronaproof
Voor wie? voor studenten en young professionals met interesse in voedsel & duurzaamheid én zin om te ondernemen
Wanneer? maandag 24 t/m vrijdag 28 augustus, inclusief een week kamperen
Waar? in en om Almere/Flevoland
Aanmelden? kan t/m maandag 13 juli via het inschrijfformulier
Doe je mee?
Is de Flevo Campus Summer School iets voor jou? Lees hier terug hoe het vorig jaar was, of bekijk de foto’s (waarschuwing: kans op pre-anderhalvemeter-heimwee). Heb je vragen of wil je van een van de oud-deelnemers weten hoe de Summer School was, mail ons dan

Heb je zelf geen interesse, maar ken je wel geschikte deelnemers? Stuur ze dan deze mail door of download de flyer hieronder, die je makkelijk kunt doorsturen.

Hopelijk tot in augustus! ☀️
Team Flevo Campus

Geschreven door