Hans Visser stopt als coordinator van de scheidsrechters bij ASC Waterwijk.

Na ruim tien jaar met heel veel plezier de scheidsrechter coördinatie bij Waterwijk voor de zaterdagen en de toernooien gedaan te hebben, gaat Hans Visser er mee stoppen. Natuurlijk niet nadat hij voor een opvolger of in dit geval zelfs voor twee opvolgers gezorgd heeft.

Younis Askar en Niels Philips gaan het stokje overnemen. Ik zelf wil nog minstens voor een seizoen de vinger aan de pols houden en helpen waar nodig, daarom blijf ik komend seizoen nog wel actief hierin..

“We wensen Younis Askar en Niels Philips heel veel succes met deze nieuwe uitdagende taak en hoop dat ze deze met veel plezier zullen uitvoeren. Ik heb er alle vertrouwen in dat zij in samenwerking de arbitrage bij Waterwijk op hetzelfde hoge niveau houden of zelfs zullen verbeteren” ,waren de woorden van Visser.

Geschreven door