Honkbaltalent Jayden van Atten : “Amerika is toch mijn droom”.

Van Atten is een echt honkbaltalent en daar wil hij zeker in de toekomst mee door gaan. De vijftienjarige Almeerder is gek van het spelletje en is geselecteerd voor het nederlands team U15.

Wat goed is komt snel en dat is bij Jayden wel van toepassing. Het talent kwam bij hem al snel naar boven, mede door zijn oudere broer Myron. Een tip was voldoende om het talent in de gaten te houden en natuurlijk te volgen. Voetbal is ook een favoriete sport van hem maar honkbal overtrof dat.

Droom

Van Atten hoopt dat zijn toekomst in Amerika ligt en dan met name bij San Diego Padres. “Als ik in de toekomst kan slagen in mijn droom ben ik de gelukkigste sporter in Nederland”: aldus de boomlange honkballer die er alles hoopt uit te halen en dan zijn grote droom kan verwezenlijken.

Geschreven door